top of page

Over Wilma

 

Mijn naam is Wilma Sangers. Geboren en getogen in de natuurlijke omgeving van het mooie Waddeneiland Terschelling. Hier werkte ik van 1986  tot medio 2021 als regulier fysiotherapeut. In de afgelopen jaren heb ik de opleidingen sportfysiotherapie, oedeemtherapie en manuele therapie afgerond en bood ik ook deze specialistische therapieën aan bij Fysiotherapie Terschelling.

 

De laatste jaren ben ik meer dan geïnteresseerd geraakt in het effect van leefstijl, voeding(-smiddelen) en energiestromen in het lichaam en hoe je deze kunt inzetten voor de genezing of vermindering van verschillende klachten.

Na het afronden van de opleiding HBO-Voetreflextherapie (methode Manda Bergsma) en de opleiding Orthomoleculaire Voedingsleer en Therapie ben ik mijn eigen praktijk in deze natuurgeneeswijzen gestart.

Op het gebied van natuurgeneeskunde zijn nog vele interessante scholingen te volgen, wat ik dan ook regelmatig doe.

 

Voor mij is natuurgeneeskunde niet iets zweverigs of alternatiefs , maar iets wat uitstekend samengaat met de reguliere geneeskunde. Nuchterheid is iets wat kenmerkend is voor mijn denken en handelen en ik kijk dus vooral naar de resultaten die mijn behandelingen opleveren. Juist op een eiland waar de mensen met beide benen (ehh...........voeten) op de grond staan, is dat van groot belang. Er zijn al mooie resultaten geboekt.

Logo_Wilma_natuurlijk_fc.png
bottom of page